Σε μοναδικό οικόπεδο κτίστηκαν 2 μοναδικές πετρόκτιστες βίλες 250τμ +280τμ , ανεξάρτητες εντός 4.000 τμ. επικλινούς εδάφους, αμφιθεατρικές 150μ από την θάλασσα σε απομονωμένη παραλία και ήσυχο περιβάλλον, με απεριόριστη θέα στην Δύση, σε περιοχή όπου δεν μπορεί να κτιστεί πλέον κανένα κοντινό οικόπεδο.

Το πρώτο σπίτι έχει: 2 υπνοδωμάτια σε διαφορετικά επίπεδα με δικά τους μπαλκόνια, 1 master bedroom με WC με την ωραιότερη θέα του σπιτιού, 2 WC-μπάνια, 2 σαλόνια σε 2 επίπεδα με πετρόκτιστη βυζαντινή αψίδα και μια τραπεζαρία, εγκατάσταση ψύξης – θέρμανσης για κεντρική εξωτερική μονάδα σε όλο το σπίτι, 1 ανεξάρτητο φωτεινό studio με δικό του μπάνιο-τουαλέτα και κουζίνα για καλεσμένους. Περιλαμβάνει παραδοσιακή κουζίνα (συσκευές miele) , αποθηκούλα, τζάκι και 3 εξωτερικά καθιστικά.

Το δεύτερο σπίτι απέχει 10 μέτρα από το πρώτο σε διαφορετικό σχεδιασμό για να μην υπάρχει μονοτονία στην αρχιτεκτονική, περιλαμβάνει 4 υπνοδωμάτια σε διαφορετικά επίπεδα με εσωτερικό μπάνιο & με μπαλκόνι με θέα (το ένα είναι master bedroom), τζάκι, 1 WC, αποθήκη, μεγάλη παραδοσιακή κουζίνα (συσκευές miele), εγκατάσταση κεντρικής ψύξης – θέρμανσης με κεντρική εξωτερική μονάδα σε όλο το σπίτι, και βεραντούλα σαλονιού. Περιλαμβάνει πετρόκτιστο εξωτερικό αποθηκάκι, πετρόκτιστη βυζαντινή αψίδα, εσωτερική αυλή, λινοθήκη, κλειστό χώρο στάθμευσης για το φουσκωτό, και καθιστικό δύο επιπέδων όπως και βεράντα με θέα την δύση του ηλίου.

Και στα δύο σπίτια υπάρχει έξτρα μόνωση για υγρασία και τον θόρυβο.

530 m² 7 υπν/τια 4 μπάνια
530 m² 7 υπν/τια 4 μπάνια